Omslagsbild

Aktuellt

Administratör/Rekryterare till Nurse Partner Scandinavia AB

Om dig

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös! Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera ett brett spektrum av arbetsuppgifter som inkluderar kontakt med både kunder och konsulter. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi har önskemål om erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter, gärna inom bemanningsbranschen. Du ska ha en god samarbetsförmåga och vara van vid att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Administratör/Rekryterare

Din primära roll är att tillsammans med konsultcheferna tillse att vi har konsulter som väljer att arbeta för NGS Group. Som administratör/rekryterare arbetar du med konsultcheferna i det dagliga arbetet, och anpassar dina arbetsuppgifter utifrån hur behoven förändras. Du kontaktar både befintliga konsulter i vår databas och nya kandidater som är intresserade av att börja arbeta för oss. Du är även samordnare för de beställningar som kommer in i gruppen och för att tillse att rekryteringsaktiviteter genomförs för att möta behovet från kunder.

Dina arbetsuppgifter

• Ta emot samt ta första kontakten med nya kandidater via e-mail och per telefon samt göra en första telefonintervju för de som visar intresse för att arbeta för oss

• Arbeta i samråd med konsultcheferna för att tillse att vi har god tillgång på personal som efterfrågas av kunder

• Genomföra referenstagning

• Genomföra riktade insatser för att bemanna stora beställningar och akuta behov

• Planera och genomföra utskick till konsulter

• Tillse att inkommande beställningar besvaras och hanteras av ansvarig konsultchef

• Administrativa uppgifter såsom tidrapportering, administrera anställningsavtal samt fakturahantering
• Ta aktiv del i försäljningsarbetet vid exempelvis mässor och events
• Bidra till NGS tillväxt genom både ett fokus på försäljning och ett fokus på att rekrytera ny personal. Vara medveten om att fokus kan skifta beroende på konjunktur och efterfrågan

Övrigt

Om anställningsvillkoren
Provanställning kommer att tillämpas.

Arbetsplats
Skeppsbrokajen 8, Karlskrona

Om oss

NGS Group är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 10 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi lokal närvaro gentemot våra kunder och vår personal.

Välkommen att höra av dig med CV och personligt brev till Evelina Arnström, verksamhetschef på NGS Läkarbemanning.

E-post: evelina.arnstrom@ngsgroup.se
Telefonnummer: 0455-302817

Se alla nyheter »