Anestesisjuksköterska

Att arbeta som anestesisjuksköterska innebär ofta ett högt arbetstempo och man måste ofta ta snabba beslut och kunna behålla lugnet i pressade situationer. Som anestesisjuksköterska inom bemanning kan du arbeta inom anestesisjukvård, inom olycksfalls- eller akutmottagningar eller inom ambulanssjukvården.

Med anestesi syftar man vanligtvis på bedövning, genom att en patient sövs eller genom olika former av lokalbedövning. Du ger också annan behandling som läkare ordinerar, till exempel blodtransfusioner eller läkemedels- och näringslösning. Du kan även delta i behandlingen av patienter där hjärtverksamheten och andra livsuppehållande funktioner sviktar. I många delar av jobbet används mycket tekniskt avancerad utrustning.

Den utbildning som krävs är att man måste vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning i anestesisjukvård. Behovet av att hyra anestesisjuksköterskor är stort ute på landets vårdinrättningar och därmed är arbetsmarknaden mycket stor.

Lediga jobb för anestesisjuksköterska

Nurse Partner erbjuder både kortare och längre anestesiuppdrag i Sverige och Norge. Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi hjälper dig även med resa och boende om det behövs. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Efter att du har tidrapporterat har du lönen på ditt konto 4 dagar senare.

Klicka nedan för att registrera ditt CV för att söka de lediga jobb som finns för dig som vill arbeta som anestesisjuksköterska inom bemanning. För dig som kund, klicka nedan för att hyra personal till din arbetsplats.

Registrera CV som anestesisjuksköterska