Omslagsbild

Är du vår nästa konsultchef?

Nurse Partner växer och vi behöver ytterligare en kompetent och härlig person med oss på tåget! Nu har du möjlighet att bli konsultchef i team sjuksköterskebemanning på vårt kontor i Karlskrona. Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med kunniga och trevliga kollegor. På Nurse Partner vet vi att nöjda medarbetare är nyckeln till framgång och vi är måna om att alla ska trivas. Är du den vi söker?

 

Om tjänsten

Som konsultchef hos oss på Nurse Partner väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Rollen spänner över ett brett område med ansvar för försäljning och rekrytering/kandidatmatchning.

I rollen som konsultchef är du ansvarig för vår viktigaste resurs, våra konsulter som arbetar inom vården varje dag. Du ansvarar för att, tillsammans med övriga i teamet, kontinuerligt rekrytera ny personal och hantera hela rekryteringsprocessen från intervju till lönesamtal, anställningsavtal samt genomförande av regelbundna avstämningar/uppföljningar. Som konsultchef har du kontinuerlig kontakt med vårdpersonalen kring exempelvis konsultens mål och förväntningar.

I tjänsten ingår löpande kundkontakter i form av bemanning, försäljning och uppföljning av uppdrag. Du är med och ansvarar för hela kedjan, från initial kundkontakt till presentation och uppföljning av uppdrag. Du arbetar med att utveckla sökstrategier och kartlägga kandidater, för att därefter kontakta kandidater för specifika uppdrag åt våra kunder. Nurse Partner är kända för sina goda kundrelationer och i rollen som konsultchef får du ett stort ansvar i att fortsätta utveckla och vårda dessa relationer – såväl med befintliga som potentiella kunder. Vårt kundnätverk består främst av regioner runt om i landet.

 

Du som söker

Gemensamt för oss på Nurse Partner är att vi brinner för våra konsulter och för våra kunder. Vi vill ge våra konsulter den frihet och flexibilitet de önskar i sitt arbetsliv. För att trivas i rollen som konsultchef tror vi att du tycker om att ta nya kontakter, är affärsmässig och har god samarbetsförmåga. Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att arbeta tätt mot kunder och konsulter samt för att kunna bidra till Nurse Partners lönsamhet och tillväxt. Det är meriterande med erfarenhet från liknande tjänst inom bemanningsbranschen alternativt erfarenhet av försäljning och ledarskap eller erfarenhet från vården.

Vi söker dig som är orädd, serviceminded och som drivs av att hitta nya kreativa lösningar för att både bearbeta potentiella kunder samt hitta de bästa kandidaterna som matchar med kundernas behov och önskemål. Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten.

 

Om oss

Nurse Partner startades 1999 och är ett av Skandinaviens ledande resursföretag för uthyrning av vårdpersonal. Vår ambition är att alltid finnas till hands när vi behövs – för vår personal och för våra kunder.

Nurse Partner är en del av NGS Group, en börsnoterad bemannings- och rekryteringskoncern inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och executive search. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal. NGS Group håller hög kvalitet i rekryterings och bemanningsprocessen, vårt kvalitetsarbete är certifierat enligt ISO 9001:2015. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att vi är seriösa och uppfyller höga krav på affärsmässighet.

I och med att Nurse Partner är en del av NGS Group får du dels tillgång till ett brett internt nätverk, dels goda förutsättningar för kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Vi sitter i stora, ljusa lokaler med en fantastisk utsikt över gästhamnen i Karlskrona. Som del av NGS Group ingår vi i en större helhet. Samtliga bolag inom koncernen har en varm och hjälpsam kultur och vi har roligt tillsammans. På pappret tillhör vi olika verksamheter, men vi ser oss ändå som nära kollegor som ingår i ett större sammanhang vilket märks i det dagliga arbetet där vi arbetar för att hitta synergier sinsemellan.

 

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.

Ansökningar skickas per e-post till Kristin Bergman, Verksamhetschef sköterskebemanning, Kristin.bergman@nusepartner.se.