Barn- och ungdomssjuksköterska

Arbetet som barn-och ungdomssjuksköterska innebär att du arbetar inom barnsjukvård, barnhälsovård, elevhälsans medicinska insatser, barnhabilitering och barn- och ungdomspsykiatrisk vård. Som barn- och ungdomssjuksköterska har du bland annat ansvar för att alla beslut som rör barnet tas utifrån barnets bästa. Det är också viktigt att få barnet att känna sig tryggt i vårdsituationen.

Som barn- och ungdomssjuksköterska inom bemanning arbetar du inom både öppen- och slutenvård där arbetsuppgifterna kan vara mycket skiftande, till exempel inom barnhälsovård, elevhälsan, barnmedicin/kirurgi, neonatologi och hemsjukvård.

Om du har specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, är du attraktiv på arbetsmarknaden inom bemanning. Behovet fortsätter att vara stort ute på landets vårdinrättningar.

Lediga jobb för barn- och ungdomssköterska

Nurse Partner erbjuder både kortare och längre uppdrag i hela landet. Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Behöver du hjälp med resa och boende hjälper vi självklart till. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Din lön är inne på ditt konto 4 dagar efter att du har tidrapporterat.

Klicka nedan för att registrera ditt CV för att söka de lediga jobb som finns för dig som vill arbeta som barn- och ungdomssjuksköterska inom bemanning. Är du kund? Klicka nedan för att hyra specialistsjuksköterska till din vårdenhet.

Registrera CV som barn- och ungdomssjuksköterska