Omslagsbild

Aktuellt

Bli en av oss – vi söker konsultchef och rekryterare!

Nurse Partner och Doc Partner är affärsområden inom NGS Group,
ett nischat bemanningsföretag inom vård, skola och förskola.
Till vårt affärsområde Nurse Partner söker vi nu en konsultchef och rekryterare.

Nursepartner 2

Konsultchef

Som konsultchef hos oss ansvarar du för att på ett kvalitativt sätt bemanna uppdrag hos våra kunder samt tillsammans med övriga i affärsområdet kontinuerligt rekrytera ny personal. I tjänsten ingår löpande kundkontakter i form av bemanning, försäljning och uppföljning av uppdrag. Vår personal är vår viktigaste resurs och en av de viktigaste arbetsuppgifterna är din roll som närmaste chef och kontaktperson för våra konsulter som arbetar ute hos våra kunder. Du sköter lönesamtal, anställningsavtal och utvecklingssamtal samt gör regelbundna avstämningar/uppföljningar kring exempelvis konsultens mål och förväntningar.

Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera ett brett spektra av både kunder och konsulter samt för att kunna bidra till affärsområdets lönsamhet och tillväxt. Som person trivs du i ett högt tempo och har förmågan att snabbt skifta fokus beroende på situation. Du drivs av att sätta affärer, hitta lösningar och att uppnå och arbeta mot uppsatta mål. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi har krav på erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter, meriterande är om dessa erfarenheter kommer från bemanningsbranschen. Alternativt krav är att du har vårdbakgrund och idag med en tjänst där det ingår ledarskap och personalansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utvecklande arbetsmiljö!

Rekryterare

Som Rekryterare hos oss ansvarar du för att på ett kvalitativt sätt rekrytera nya konsulter till uppdrag hos våra samt tillsammans med övriga i affärsområdet kontinuerligt arbeta för att ha löpande kontakt med befintliga konsulter. Som Rekryterare arbetar du tätt med Konsultcheferna i det dagliga arbetet, och anpassar dina arbetsuppgifter utifrån hur kundernas behov förändras. Rekryteraren skall föreslå och planera hur vi skall säkerställa personaltillgången inom efterfrågade kategorier. Du kontaktar både befintliga konsulter i vår CV-bas och nya kandidater. Rekryteraren är även samordnare för de beställningar som kommer in i gruppen och tillser att rekryteringsaktiviteter genomförs för att möta behovet från kunder.

Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera ett brett spektra konsulter samt för att kunna bidra till affärsområdets lönsamhet och tillväxt. Som person trivs du i ett högt tempo och har förmågan att snabbt skifta fokus beroende på situation. Du drivs av att sätta affärer, hitta lösningar och att uppnå och arbeta mot uppsatta mål. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi har krav på erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter, meriterande är om dessa erfarenheter kommer från bemanningsbranschen. Alternativt krav är att du har vårdbakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utvecklande arbetsmiljö!

Information om båda tjänsterna

– Heltid
– Vi tillämpar 6 månaders provanställning
– Fast lön enl. överenskommelse
– Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande
– Sista ansökningsdag 22:e oktober 2014

Välkommen att skicka CV samt personligt brev till:
malin.ernestrand@nursepartner.se

Se alla nyheter »