Dialyssjuksköterska

Dialyssjuksköterskor arbetar med alla typer av dialys för njursjukdomar och övervakar patientens tillstånd före, under och efter ingreppet och i samråd med läkare och tekniker som behövs. De kan också hjälpa patienter att förstå sin sjukdom och behandling alternativ och visa dem hur de kan hantera sin sjukdom genom egenvård och läkemedel.

Efter en njurtransplantation, patienten fortsätter att arbeta med dialyssjuksköterska och samtidigt anpassa sig till den nya njuren. Du är uppmärksam på tecken för infektion eller avstötning och förbereder patienten att ta hand om sig själv på ett säkert sätt hemma.

För att arbeta som dialyssjuksköterska inom bemanning krävs det att du är en medkännande människor med utmärkt analytisk förmåga. Som dialyssjuksköterska ser du sina patienter flera gånger i veckan och ofta utveckla nära relationer med dem.

Lediga jobb för dialyssjuksköterska

Hos oss lediga jobb för dialyssjuksköterskor i hela landet. Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Behöver du hjälp med resa och boende hjälper vi självklart till. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Din lön finns på ditt konto 4 dagar efter att du har tidrapporterat.

Klicka nedan för att registrera ditt CV för att söka de lediga jobb som finns för dig som vill arbeta som dialyssjuksköterska inom bemanning. För dig som kund, klicka nedan för att hyra dialyssjuksköterska.

Registrera CV som dialyssjuksköterska