Intensivvårdssjuksköterska

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska innebär ofta ett högt arbetstempo och man måste ofta ta snabba beslut och kunna behålla lugnet i pressade situationer. Intensivvård innebär avancerad övervakning, behandling och diagnostik av allvarligt skadade och svårt sjuka patienter.

Den utbildning som krävs är att man måste vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning i intensivvård. Behovet av att hyra intensivvårdssjuksköterskor är stort ute på landets vårdinrättningar och därmed är arbetsmarknaden mycket stor.

Lediga jobb för intensivvårdssjuksköterska

Nurse Partner erbjuder både kortare och längre intensivvårdsuppdrag i Sverige och Norge. Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi hjälper dig även med resa och boende om det behövs. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Efter att du har tidrapporterat har du lönen på ditt konto 4 dagar senare.

Klicka nedan för att registrera ditt CV för att söka de lediga jobb som finns för dig som vill arbeta som anestesisjuksköterska inom bemanning. För dig som kund, klicka nedan för att hyra personal till din arbetsplats.

Registrera CV som intensivvårdssjuksköterska