Omslagsbild

Bli en av oss idag!

Ett omhändertagande bemanningsföretag för vårdpersonal

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom vårdbemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har lediga jobb för vårdpersonal inom regioner, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

Vi har bland de bästa lönevillkoren i branschen, därför är Nurse Partner det bästa bemanningsföretaget. Hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens.

Vi har kollektivavtal för vår personal vilket bland annat innebär att vi gör avsättning till Tjänstepension (ITP) och att du som anställd har ett heltäckande försäkringsskydd under uppdrag.

Bild

Vårdpersonal inom bemanning

Som konsult hos Nurse Partner blir du regelbundet inbjuden till konsultträffar, där du kan träffa våra konsultchefer och andra Nurse Partner-konsulter. Ett tillfälle att umgås och utbyta erfarenheter! Vi bjuder också in våra konsulter till relevanta föreläsningar och uppdateringar i HLR.

Har du frågor kring våra lediga jobb eller anställning är du välkommen att kontakta oss på rekrytering@nursepartner.se eller 0455-30 28 00.

Är du vårdpersonal och nyfiken på att arbeta inom bemanning, kontakta oss redan idag. Registrera ditt CV så blir du kontinuerligt uppdaterad om uppdrag som passar just din kompetens. Vi är ett bemanningsföretag inom vården som ständigt söker ny personal, så kontakta oss om du vill ha ett flexibelt och utmanande jobb med bra lön.

Registrera ditt CV Till Nurse Partner Norge Vanliga frågor & svar