Omslagsbild

För dig som kund

Vi hittar tillfällig vårdpersonal snabbt och säkert

Nurse Partner finns här för er vid arbetstoppar, vårdköer eller under rekryteringsperioder. Viktigt för oss är att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör vid uthyrning av vårdpersonal. Vi har ramavtal gällande bemanningstjänster till flertalet regioner, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge.

Vi ger er möjlighet att fokusera på patienten samtidigt som vi ser till att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Ni betalar bara per arbetad timme med ett fast pris där sociala avgifter, semester, sjuklön med mera ingår. Att hyra vårdpersonal från oss gör att ni slipper alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär.

Bild

Bemanna din verksamhet med våra konsulter

Våra konsulter har bred kunskap och erfarenhet från olika arbetsplatser. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar inte bara till ett gott arbetsklimat utan också gynnar er verksamhets utveckling. Vi ställer höga krav på kvalitet. Våra konsulter har minst två års yrkeserfarenhet inom sin specialitet. Vi tar två referenser, kontrollerar legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN/IVO och andra eventuella avvikelser. Vi tar ansvar när ni hyr vårdpersonal från oss.

Vi är ISO-certifierade vilket innebär att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på affärsmässighet och innebär en trygghet för kunder och medarbetare.

Sök personal