NGS Socionom hyr ut och rekryterar socialsekreterare.

Ett personligt bemanningsföretag för socialsekreterare

NGS Socionom hyr ut och rekryterar socialsekreterare, biståndshandläggare och chefer inom socialtjänst. Vi är verksamma inom offentlig sektor, huvudsak i Stockholmsregionen men även i andra delar av landet.

Nyligen gick bemanningsföretaget e-Quality ihop med Socionomuthyrning och bildade verksamhetsområdet NGS Socionom och det gör att vi har breddat vår verksamhet inom socialtjänst. För dig som är eller vill ta steget och arbeta som konsult, är NGS Socionom ett starkt alternativ. Vi erbjuder en trygghet för både uppdragsgivare och konsulter genom hela processen.

Som anställd hos oss erbjuder vi:

 • Korta och långa uppdrag i Stockholmsregionen men även i andra delar av landet. Vi ligger högst upp i rangordningen för ramavtalen i flera kommuner.
 • Kollektivavtalad tjänstepension och
 • Försäkringsskydd
 • Valfriheten att arbeta som uppdragskonsult eller underkonsult

Väljer du att arbeta som uppdragskonsult får du lön för den avtalade tiden och ta del av de förmåner vi erbjuder. Som underkonsult kan du via eget företag arbeta hos oss. Det kräver F-skattsedel.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett företag som ligger i tiden och som utvecklas och förändras tillsammans med dig och dina önskemål. Vi finns tillgängliga för dig under hela processen, från anställning till uppdragets avslut. Vi besöker dig och anordnar även konsultträffar. För oss är det viktigt att du känner trygg.

Socionomuthyrning är ett ISO-certifierat företag. Certifieringen säkerställer att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på kvalitet och innebär en trygghet för kunder och medarbetare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@socionomuthyrning.se eller 08-505 808 67 alternativt fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

  Namn*

  Telefon*

  E-post*

  Kompetens
  SocialsekreterareBiståndshandläggareChef inom socialtjänstAnnan kompetens

  Specialitet

  Önskemål om var du vill arbeta

  Hur hittade du oss?

  GoogleLinkedInSociala medierAnnonsVia en kollega

  Integritet*
  enligt avtal och Integritetspolicy.