Omslagsbild

Vanliga frågor & svar

Här hittar du svaren på våra vanligaste frågor

Hittar du inte svaret på din fråga här nedan kan du maila din fråga direkt till info@nursepartner.se

Varför ska jag arbeta hos Nurse Partner?

Du vill söka nya utmaningar i din arbetskarriär och arbeta på ett mer fritt sätt. Vi har både kortare och längre uppdrag i både Sverige och Norge. Vi hjälper dig att utnyttja din kompetens för att hitta uppdrag som passar dina krav och önskemål. Vi ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid.

Vilka är fördelarna med att arbeta hos er?

Nurse Partner är ett affärsområde inom NGS Sköterskebemanning där även varumärket First Med ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut och övrig vårdpersonal konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Vad krävs för anställning?

För att arbeta för Nurse Partner krävs i de flesta fall 2 års erfarenhet inom ditt yrke. För att arbeta som sjuksköterska behöver du ha svensk sjuksköterskelegitimation. Välkommen till oss om du vill ha många uppdrag att välja bland över hela Sverige.!

Anmäl ditt CV direkt. Då får du e-post om passande uppdrag. Du kan även välja att fylla i vår intresseanmälan. Då kontaktar vi dig och berättar mer om oss.

Registrera CV Intresseanmälan

Vad har jag för anställnings- och lönevillkor?

Vi tillämpar individuell lönesättning som utgår från erfarenhet och kompetens Vi ger dig en konkurrenskraftig lön som finns på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi har kollektivavtal för vår personal vilket bland annat innebär att vi gör avsättning till Tjänstepension (ITP) och att du som anställd har ett heltäckande försäkringsskydd under uppdrag.

Kan jag arbeta som underkonsult via eget företag?

Självklart! Arbetar du som underleverantör via eget bolag betalar vi din faktura på 10 dagar.

Har du funderat på att starta eget? Vi samarbetar med ECIT Services som har specialiserade, erfarna konsulter och hjälper dig med bokföring, fakturering och lön. De hjälper dig gärna.

Läs mer om ECIT Services

Om jag arbetar på annan ort, vem ordnar resa och boende?

Nurse Partner kan arrangera resa och boende om du så önskar. Det kommer du överens med din konsultchef om när du skall ut på uppdrag. Vi har en boendeagent som hjälper dig och en resebyrå som ordnar din resa.

Var och hur mycket kan jag arbeta?

Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser. Vi har uppdrag för alla typer av specialiserad vårdpersonal på en mängd olika arbetsplatser över hela Sverige.

Vem ordnar med SITHS-kort på uppdrag?

Vem som ordnar SIHTS-kort varierar beroende på vilken arbetsplats du skall arbeta på. Det kan vara vårdgivaren eller Nurse Partner som ordnar SITHS-kortet, din konsultchef informerar om vad som gäller när du är klar för ett uppdrag.